Büszkeségünk – Visnyár Anna

Visnyár Anna

2009-ben végeztem, mint kozmetikus az Erzsébet Királyné Szakiskolában. 2008-ban sajnos egy óriási tragédia történt az életemben, ami után el kellett döntenem, hogy tudom e folytatni a képzést vagy tanulmányaimat fel kell függesztenem és el kell helyezkednem a munka világában. Mindent egy lapra tettem fel, az első éves vizsgámra, amit kitűnően végeztem el. Itt tudatosult bennem, hogy ez a szakma számomra hivatás és itt értettem meg, miért is noszogat néha a mesterem, Lovas Erika, akinek mai napig hálával tartozom. Az iskola igazgatónője is csodálatos emberségről tett tanúságot, ezúton is köszönöm neki.

A képzés utolsó évében szintén Lovas Erika irányításával sminktetováló vizsgát is tettem, ami egy hihetetlenül kedves alkotó munka a számomra. Hazánkban elsők között végeztem el a szempillaépítés alapjait. Néhány évvel később újra az iskolai berkekben találtam magam, de most már mint előadó. Egy osztrák termékcsalád disztribútoraként számtalan alkalommal tartottam bemutatókat az iskolában, szakmai rendezvényeken, kiállításokon, oktatásokon. Médiamegjelenéseim voltak szakmai - lakossági magazinokban, illetve rádiós interjúk keretében.

Az elmúlt 11 évben rengeteg tapasztalattal gazdagodtam több kozmetika tulajdonosaként, előadóként és a hivatásáért rajongó kozmetikusként. A holisztikus kezelések mindig is közel álltak a szívemhez, éppen ezért soha nem csak a bőrrel, hanem magával az emberrel is foglalkozom a munkám során. Mindez nem jöhetett volna létre egy nagyszerű oktató, kitartás és szakmai alázat nélkül.